Kas

10 Kasım 2023 Cuma günü Sincan Lale Konferans salonunda saat 09.00'da başlayacak olan 10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe Töreni'mize tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.ve 2. ortak sınav Konu-Soru dağılım tabloları Ek'te sunulmuştur.Branşların uygulayacağı senaryolar sarı olarak işaretlenmiştir.

Ekm

09.10.2023 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ DERS PROGRAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ

Değerli Veliler,

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18/10/2023 Çarşamba günü saat 14.30'da okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantımız aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

GÜNDEM MADDELERİ

1.      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

2.      Okul Müdürü'nün konuşması

3.      Okul Aile Birliği Başkanının genel kurul açılış konuşması

4.      Divan kurulunun seçimi (1 başkan,1 katip üye)

5.      Yönetim kurulunun faaliyet raporunun görüşülmesi

6.      Denetleme kurulunun faaliyet raporunun görüşülmesi

7.      Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun faaliyet raporlarının ibra edilmesi

8.      Yıllık bilanço ile okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi

9.      Yönetim kuruluna veliler arasından 5 asil 5 yedek üye seçimi

10.  Denetleme kuruluna veliler arasından 1 asil,1 yedek üye seçimi

11.  Eğitim-öğretim açısından velilerin beklenti ve tekliflerinin alınması

12.  Öğretmenler Kurulu tarafından Okul Aile Birliğince yapılması istenilen hususların görüşülmesi

13.  Okulun ihtiyaçlarına giderilmesine yönelik Yönetim Kurulu'nun yetkilendirilmesi

14.  Dilek ve temenniler

15.  Kapanış

Eyl

17.09.2023 Pazar günü saat 11.00-13.00 saatleri arasında okulumuz 9-10-11-12. sınıf öğrenci velilerinin katılımıyla veli-öğretmen görüşmesi yapılacaktır. Belirtilen gün ve saatte öğrencinizin öğrenim gördüğü sınıfta hazır bulunmanız önemle rica olunur.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü ders kitapları dağıtımı yapılacağından öğrencilerimizin çantalarıyla okula gelmeleri tavsiye edilir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ZAMAN ÇİZELGESİ

Ağu

9. sınıfa başlayacak olan öğrencilere yönelik Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Felsefe, İngilizce ,Matematik,Fizik ,Kimya ve Biyoloji derslerinden 'Liseye Hoş Geldin' tanıtım ve etkinlik kitapları hazırlanmıştır. Bu kitaplarla öğrencilerin 9. sınıfta okula ve çevreye uymunun yanında akademik anlamda uyumunun sağlanmasında destek olmak amaçlanmıştır.

9. sınıf öğrencilerimizin aşağıda belirtilen linkten yayınları incelemesi gerekmektedir.