Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının ilgili yazısı gereğince 2.dönem 2. ortak sınav tarihlerinde değişikliğe gidilmiştir.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1. VE 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ 9.10.11.SINIFLAR İÇİN GÜNCELLENMİŞTİR.12.SINIF SINAV TAKVİMİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAMIŞTIR.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem 1.ve 2. ortak sınav Konu-Soru dağılım tabloları Ek'te sunulmuştur.Branşların uygulayacağı senaryolara ait sütunlar sarı olarak renklendirilip işaretlenmiştir.

Şbt

1 Mart 2024 Cuma günü saat 11.00' de bağımlılık konusuyla ilgili velilerimize ve öğretmenlerimize yönelik polis memurları okulumuzda seminer verecektir. Velilerimiz davetlidir.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMLERİMİZ EKTEDİR.

Ock

İlköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devam eden öğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması adına 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınava ilişkin "2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu" için linke tıklayınız.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlerimizde; sağlıklı beslenme kültürü oluşmasını sağlamak, öğrencilerimizi ve velilerimizi gıda okuryazarlığı konusunda bilinçlendirmek, okullarda öğrencilerimizi geleneksel tatlarla buluşturmak, gıda israfına yönelik bilinçlendirme sağlamak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde öğrencilerimize servis edilen yiyeceklerin, öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerinde etkisi olması sebebiyle okul ve kurumlarda, gıda güvenliği ile yeterli ve dengeli beslenme konularında farkındalık geliştirme hedeflenmiştir.

Öğrencilerimiz,velilerimiz ve tüm okul personelimiz aşağıda verilen siteden faydalı bilgiler edinebilir:

Ock

Bakanlığımızın talimatı ile yarıyıl tatilinden önceki son haftada (15-19.01.2024) öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlenecektir. Okulumuzun dönem sonu faaliyet haftası programı için linke tıklayınız.

Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. dönem 2. yazılı sınavlarından 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri  27 Aralık 2023 Çarşamba günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede "Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlar (Ülke Geneli Ortak) Kılavuzu" hazırlanmış olup ülke geneli ortak yazılı sınavlar bu Kılavuz'a göre yapılacaktır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğinin 6.maddesinin 1.fıkrasının (a) bendi kapsamında 203-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 2.yazılı sınavlarının tarihleri ile ilgili Bakanlığımız Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü

9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık 2023 Çarşamba gününü ülke genelinde ortak sınav günü olarak ilan etmiştir. 9. sınıf öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Sözlük Özgürlüktür sloganıyla tüm kademelerde uygulanan Dilimizin Zenginlikleri Projesi ortaöğretim kademesi eylem planında yer alan Safahat Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması için başvurular başlamıştır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Başvuru Bağlantısı: https://ogm.eba.gov.tr/YarismaBasvuru.aspx?Id=2022

Ara

8 Aralık 2023 Cuma günü saat 09.30'da konferans salonumuzda uzman kişiler tarafından velilerimiz için ilk yardım eğitimi verilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Kas

1 Kasım 2023 tarihinde Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıklamıştır.

Okulumuzda da öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan yürütme komisyonu kurularak projemiz başlatılmıştır.  Proje ile ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

Kas

10 Kasım 2023 Cuma günü Sincan Lale Konferans salonunda saat 09.00'da başlayacak olan 10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe Töreni'mize tüm velilerimiz davetlidir.