ALGORİTM ANKARA PROJESİ 2024'ü KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

"Algoritm Ankara", Ankara Valiliği koordinatörlüğünde, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi, HAVELSAN, ODTÜ Teknokent ve Hacettepe Teknokent paydaşlarıyla yapılandırılan, lise birinci sınıf öğrencilerini girişimcilik ekosistemine aktif öğrenenler olarak dâhil etmeyi amaçlayan bir projedir.  Projeye seçilen öğrenciler, yazılım alanında faaliyet gösteren Teknokent firmalarında ve HAVELSAN 'da iş başı gözlem, "acemi birliği" kampı ve yeni nesil girişimcilik atölyeleri, oyun geliştirme etkinliklerine katılabilecek ve programlama dilleri öğrenebileceklerdir. 9 öğrencimiz  online sınavı geçmiş ve projeye katılmaya hak kazanmıştır. Müdürümüz Neriman Sargın KOÇAK başarılı olan öğrencilerimizi tebrik etmiştir. Bu süreçte öğrencilerimize rehberlik eden Matematik Öğretmenimiz Emine TOZLUYURT'a teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz. Proje sürecinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

15-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 14:48 - Görüntülenme: 171